Nyheter

Er virtuelle heldagskonferanser noe for deg?

Vi mottar alle en jevn strøm av kurstilbud via ulike kanaler, og det er ikke alltid helt enkelt å sortere hva som er bra, og hva man bør styre unna. Vi i PMI Norway Chapter har som mål å gjøre det litt enklere å velge, samt foreslå hvordan man kan oppnå ønsket læring.

Virtuell heldagskonferanse 17. juni i regi av PMI

På PMI-kongressene får man både faglig og sosialt utbytte av kursingen, og man skal ikke undervurdere verdien av å være fysisk borte fra sitt vante miljø når man skal lære noe nytt. Men virtuelle konferanser er både kostnadseffektive og tidseffektive, så de er et godt alternativ.

17. juni arrangerte PMI "2015 PMI Scheduling Conference - Build Your Defence Against Chaos", en heldagskonferanse fra 16.00 til 24.00 norsk tid. Alle medlemmer av PMI ble invitert allerede i mai, og sesjonene hadde tilknytning til tidsplanlegging i bolker på 30-60 minutter. Det var parallelle sesjoner slik at man kunne velge det man synes så mest spennende ut. Presentasjonene var tilgjengelige i konferanseverktøyet, og kunne lastes ned. Lydkvaliteten var OK.

I etterkant er modulene tilgjengelige i 90 dager, men fordelen med å delta på selve dagen, er at man i alle fall får en viss følelse av å delta i et fellesskap. Chat-vinduet blir flittig brukt underveis, og man ser hvor internasjonalt PMI-miljøet er.

Kjedelig å sitte alene foran PC-en?

Hvorfor ikke slå deg sammen med en kollega eller tre? Alle bør logge seg inn, for det er lurt mht å få PDU-er rett inn på konto samt bevis på deltaking. Deretter slår man av lyden på alle PC-ene unntatt en, slik at man kan følge med på kursene i fellesskap og diskutere litt underveis.

Kanskje du melder deg på neste gang?

TILBAKE TIL LISTE

0 Comments