Nyheter

Endringer i PMI-testmulighetene i Oslo

Styret i PMI Norway Chapter har fått uventet informasjon angående testtilbudet i Oslo, som tidligere ble håndtert av Global Knowledge Group på Helsfyr, på oppdrag fra PMI sin testleverandør Prometric. Avtalen mellom Global Knowledge Group og Prometric opphørte 12. juni, og det er per i dag ikke mulig å ta PMI-relaterte tester ved hjelp av CBT (Computer-based testing) i Norge (Oslo). Nærmeste CBT-mulighet er i Stockholm, København og London, og oppmelding skjer via www.prometric.com.

Prometric jobber med å få på plass et nytt testsenter innen september, men vi har ikke mottatt en konkret dato.

Fram til da vil det være mulig å ta PBT-er, dvs papirbaserte tester, og første dato var 2. juli i Oslo på Glasspaper AS, Brynsveien 12, 0667 Oslo (tlf 23 24 69 00). Starttidspunkt er 9.00 og PBT-er varer i 4 timer akkurat som CBT-er for PMP-sertifisering, for eksempel. Dersom papirbasert testing er aktuelt for deg, kan du ta kontakt med Alma Bingnear i PMI og informere om følgende:

  • Medlemsnummer i PMI
  • Hvilken eksamen du ønsker å ta - PMP, PgMP, PMI-REP eller CAPM
  • Ønsket tidsperiode/dato for eksamen

 

Hovedforskjellene mellom CBT og PBT er pris og tiden det tar for å få vite resultatet. For PBT tar det vanligvis 4 uker, mens man får svar på CBT umiddelbart etter at man har levert elektronisk i testsenteret. PBT koster USD150 mindre enn CBT.

Vi jobber aktivt mot PMI for å få informasjon om nytt permanent testsenter og flere datoer for papirbaserte tester, slik at vi kan oppdatere denne artikkelen tilsvarende. 

Dersom du kjenner noen som planlegger å ta eksamen, er det fint om du tipser dem om denne artikkelen.

Spørsmål? Ta kontakt

TILBAKE TIL LISTE

0 Comments

    Leave a Comment