Bergen Nettverk - Risikostyring på Edvard Grieg platform byggeprosjekt

October 18, 2017
6:00 PM - 8:00 PM

Knowit Consulting Bergen
Nøstegaten 58
Bergen,

OM FOREDRAGET - UTBYGGING AV EDVARD GRIEG FELTET

Edvard Grieg prosjektet er Lundin Norway sitt første store plattformprosjekt på norsk sokkel. Lundin valgte en "norsk modell" med bruk av norske selskap innen engineering, bygging og ferdigstillelse, i sterk konkurranse med store utenlandske kontraktorselskap. Oljeproduksjonen startet på tid i november 2015. Kvaliteten på produksjonsanlegget har vist seg å være meget god med en oppetid på over 96% første driftsår, hvilket anses å være rekordhøyt. Prosjektet ble for 2015 tildelt gullkronen som "Årets prosjekt " i Rystad Energys årlige kåring, samt kåret til "Project of the Year" av Petroleum Economist samme år.

Presentasjonen tar oss igjennom hele prosjektet, fra forprosjektering, via kontraktstildeling, detaljprosjektering, bygging og offshore ferdigstillelse fram til produksjonsstart. Strategiske beslutninger underveis i prosjektet vil bli vektlagt.

OM FOREDRAGSHOLDEREN - BJØRN JOHNSEN, LUNDIN

Bjørn Johnsen var prosjektleder for plattformdekket til Edvard Grieg. Han har mer enn 30 års fartstid fra Norsk Hydro, Lundin og leverandørindustrien, og har hatt ulike lederposisjoner i flere utbyggingsprosjekter på norsk sokkel.

AGENDA

  • kl 1745-1815: Matservering og kort informasjon fra ledelsen i nettverket
  • kl 1815-1900: Foredrag - Utbygging av Edvard Grieg feltet - del 1
  • kl 1900-1915: Pause
  • kl 1915-2000: Foredrag - Utbygging av Edvard Grieg feltet - del 2

 

PRAKTISK INFORMASJON

Møtet er gratis og åpen for alle interesserte. Foredraget holdes på norsk. Det blir servert enkel mat i forkant av arrangementet og det blir en kaffepause med hyggelig prat og mingling midtveis i arrangementet.

Møtested: Knowit Consulting, Nøstegaten 58, Bergen

For PMI medlemmer: Fagområde(r) og fordeling av antall PDUer innen PMIs Talent Triangle:

  • Strategic & Business Management: 1 PDU
  • Technical: 1 PDU

 

PDUene registreres av den enkelte deltaker. Veiledning i hvordan dette gjøres, finner du under Tips & Info under Medlemsområde.

Dette arrangementet er sponset av Knowit Consulting.