Medlemsnytt 19. august 2019

Kjære medlem

PMI Norway Chapter har allerede mange engasjerte medlemmer, og vi ønsker å bli mange flere. Derfor har vi fornyet organisasjonen, og i dette nyhetsbrevet får du informasjon om dette, samt om hva som skjer framover. Vi søker også flere frivillige blant våre medlemmer.

 

Hva skjer de neste månedene?

I løpet av sommeren har vi fått nye nettsider. Her er det enkelt for deg som medlem å følge med på alle aktiviteter.

En av de viktigste aktivitetene fremover, er vår årlige prosjektkonferanse - Oslo Project Symposium - som avholdes 26.-27. august. Konferansen tar for seg megaprosjekter og hvilken politisk og økonomisk effekt de har lokalt og globalt. Det kommer flere spennende foredragsholdere, og vi gleder oss til mange inspirerende historier, samt muligheter til å bygge enda bedre prosjektledernettverk. Mandag kveld arrangeres det sightseeing og middag om bord på båten SS Vollan.

PMI-fagkveldene (prosjektledersamlingene) tar for seg interessante fagområder og temaer. Neste PMI-samling i Rogaland går av stabelen 29. august, og setter fokus på humanitære prosjekter i kriserammede områder. Prosjektene er like komplekse som andre norske prosjekter og krever dyktig og profesjonell prosjektledelse. Likevel hører vi lite om selve prosjektarbeidet i mediene - om planleggingen, metodikken og gjennomføringen. 18. september arrangeres neste PMI-samling i Oslo - med temaet Successful Project Leadership in an Era of Relentless Change. Påmelding i aktivitetskalenderen for begge arrangementene.

I oktober er det elektronisk valg til styreroller i PMI Norway Chapter. Du finner mer informasjon om hvilke roller som er på valg i avsnittet nedenfor. Vi minner om at årsmøtet er åpent for alle medlemmer, og det avholdes virtuelt, slik at det blir enklest mulig for medlemmer å delta.

PMINC OsloProjectSymposium 2019

Organisasjonen fornyes, og vi trenger flere engasjerte frivillige

Vi fokuserer på å engasjere medlemmene våre. I og med at PMI Norway Chapter er en frivillig organisasjon, trenger vi også et apparat for å engasjere våre frivillige. Styret har derfor jobbet med å tydeliggjøre hvilke roller som trengs for å lykkes i årene fremover. Vårt fornyede pdf organisasjonskart finner du vedlagt. (309 KB) De blå boksene er det formelle PMI Norway Chapter styret. De hvite boksene er roller som tilhører Branches, eller andre viktige støttestillinger. Alle er viktige for at vi skal lykkes med å engasjere våre medlemmer.

Under utfyllende informasjon er det mer informasjon om hva de forskjellige rollene fokuserer på. En stjerne (*) betyr at disse rollene er på valg eller trenger nye kandidater i 2019.

Alt vi gjør for hverandre er på frivillig basis, og vi er og ønsker å være en demokratisk organisasjon. Valgkomiteen vil fremdeles gjerne komme i kontakt med deg som ønsker å bidra og engasjere deg i vår organisasjon. Ta gjerne kontakt med oss i styret eller valgkomiteen dersom du har spørsmål eller ønsker å tipse oss om aktuelle kandidater.

 

Med vennlig hilsen
PMI Norway Chapter

  • På vegne av styret i PMI Norway Chapter: Barbro Moen Ternsten, Vice President, mobil: 920 95 915
  • På vegne av valgkomiteen: Gunn Stirling, leder av valgkomiteen, mobil: 480 74 954

PMINC main colour large

Going from good to better to best PMO practice

In today’s commercial arena, achieving best practice is a laudable ambition. But it’s the continuous improvement journey, not the end strategic destination, that has the real power to drive visible accountable success.

Årets prosjektleder og årets prosjektledertalent

Har du en kollega som bør nomineres? Fristen er 5. august. | Do you have a colleague who should be nominated for Project Manager of the Year or Aspiring Project Manager of the Year? The deadline is 5 August.

Årets prosjektleder og årets prosjektledertalent

Har du en kollega som bør nomineres? Fristen er utvidet til fredag 9. august. | Do you have a colleague who should be nominated for Project Manager of the Year or Aspiring Project Manager of the Year? The deadline has been extended to 9 August.

Ketil Espenæs er månedens frivillig mai 2019

Ketil har vært aktiv i Rogaland Branch i en årrekke, og har medvirket sterkt til den positive utviklingen i antallet medlemmer i Rogaland.

Følg med på det som skjer!

Ikke medlem? Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få med deg siste nytt om PMI og PMI Norway Chapter.
captcha