Medlemsnytt august 2019

Kjære medlem

PMI Norway Chapter har allerede mange engasjerte medlemmer, og vi ønsker å bli mange flere. Derfor har vi fornyet organisasjonen, og i dette nyhetsbrevet får du informasjon om endringene, samt om hva som skjer framover. Vi ser også etter flere frivillige blant våre medlemmer.

 

Hva skjer de neste månedene?

I løpet av sommeren har vi fått nye nettsider. Her er det enkelt for deg som medlem å følge med på alle aktiviteter.

Tidligere denne uken gjennomførte vi vår årlige prosjektkonferanse - Oslo Project Symposium. Konferansen tok for seg megaprosjekter og hvilken politisk og økonomisk effekt de har lokalt og globalt. Den ene inspirerende foredragsholderen etter den andre gav oss nye ideer og inspirasjon. Og båtturen mandag kveld var en perfekt avslutning på første dag, med quiz, reker og god stemning. Flere av foredragsholderne og temaene gav mersmak, så planer er å hente inn flere av dem til PMI-fagkvelder der vi kan gå mer i dybden på hvert tema.

PMI-fagkveldene tar for seg aktuelle fagområder og temaer. Neste PMI-fagkveld i Rogaland går av stabelen i kveld, 29. august. Her står humanitære prosjekter i kriserammede områder på agendaen. Disse prosjektene er like komplekse som andre norske prosjekter, og krever dyktig og profesjonell prosjektledelse. Likevel hører vi lite om selve prosjektarbeidet i mediene - om planleggingen, metodikken og gjennomføringen. 18. september arrangeres neste PMI-samling i Oslo - med temaet Successful Project Leadership in an Era of Relentless Change. Påmelding i aktivitetskalenderen for begge arrangementene.

I oktober er det elektronisk valg til styreroller i PMI Norway Chapter. Du finner mer informasjon om hvilke roller som er på valg, i avsnittet nedenfor. Vi minner om at årsmøtet i oktober er åpent for alle medlemmer, og det avholdes virtuelt, slik at det blir enklest mulig for medlemmer å delta.

Volunteer iStock 618629708

Organisasjonen fornyes, og vi trenger flere engasjerte frivillige

Vi fokuserer på å engasjere medlemmene våre. I og med at PMI Norway Chapter er en frivillig organisasjon, trenger vi også et apparat for å engasjere våre frivillige. Styret har derfor tydeliggjort hvilke roller som trengs for å lykkes i årene fremover. Vårt fornyede pdf organisasjonskart finner du vedlagt. (309 KB) De blå boksene er det formelle (valgte) PMI Norway Chapter-styret. De hvite boksene er roller som tilhører Branches, eller andre viktige støttestillinger. Alle er viktige for at vi skal lykkes med å engasjere våre medlemmer.

Under utfyllende informasjon er det mer informasjon om hva de forskjellige rollene fokuserer på. En stjerne (*) betyr at disse rollene er på valg eller trenger nye kandidater i 2019.

Alt vi gjør for hverandre i PMI Norway Chapter er basert på frivillig innsats, og vi er og ønsker å være en demokratisk organisasjon. Valgkomiteen vil fremdeles gjerne komme i kontakt med deg som ønsker å bidra og engasjere deg i foreningen. Ta gjerne kontakt med oss i styret eller valgkomiteen dersom du har spørsmål eller ønsker å tipse oss om aktuelle kandidater.

 

Med vennlig hilsen
PMI Norway Chapter

  • På vegne av styret i PMI Norway Chapter: Barbro Moen Ternsten, Vice President, mobil: 920 95 915
  • På vegne av valgkomiteen: Gunn Stirling, leder av valgkomiteen, mobil: 480 74 954

PMINC main colour large

Følg med på det som skjer!

Ikke medlem? Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få med deg siste nytt om PMI og PMI Norway Chapter.
captcha