PMI Norway Chapter

Presidentens hjørne

Presidentens hjørne

Velkommen til Presidentens hjørne! Her finner du nyheter og tanker fra presidenten i PMI Norway Chapter.

 

Vi har ny webside!

Og vi håper du lar deg friste av spennende aktiviteter fremover, og at du finner den informasjonen du ser etter. Vi har lagt vekt på å organisere informasjonen så logisk som mulig. Etter hvert vil det komme en engelsk versjon av websidene, som vil være en forbedring sammenlignet med den maskinoversatte utgaven vi hadde tidligere.

 

 

Vi innfører månedens frivillig

PMI frivillig

I strategien for 2019-2021 har styret i PMI Norway Chapter satt fokus på å synliggjøre viktigheten av frivillighet.

THANK YOU

Let me start my first post by saying Thank You.

Thank you for electing me President of PMI Norway Chapter, and allow me to say that I feel honoured that you are trusting me to represent you. 

Merry Christmas

"And so this is Christmas, and what have we done?" 

Lennon's words come two mind as I contemplates the Year That has passed, and especially what we have done since I joined this role in the PMI Norway Chapter, and I remind myself That in my last letter to you, I said I would have two words in mind going foreward; Family and Value .

Takk for i år

Så var vi der igjen – nyttårsaften står for døren og det er tid å tenke litt tilbake på året som gikk.

Trenger du et nytt perspektiv?

Jeg jobber for tiden med alle fylkeskommunene i Norge. Jeg er imponert over de dyktige og entusiastiske mennesker jeg møter. De fleste lever med endringskrav fra alle kanter og det kan ikke alltid være enkelt å forholde seg til.

All I Want for Christmas is You

Så er det atter den tid! Juletid tenker du? Ja – den også så klart. Vi skal fullføre en rekke oppgaver på jobb, slik at vi kan kose oss med familie og venner, spise alt for mye, hedre gamle tradisjoner og kanskje skape nye. Jeg er fortsatt en barnslig sjel så ja - ingen tvil, jeg gleder meg veldig! I dag har vi tent det tredje kalenderlyset, så nå nærmer det seg!

Lederskap i fokus

Som prosjektleder spiller det egentlig liten rolle hvilken type prosjekt du har – du må uansett lede det. Opplevelsen kan være både spennende og skremmende!

Kunsten å fokusere

Årskonferansen er gjennomført og resultatene fra spørreundersøkelsen tikker inn. Tak til dere som har svart, vi er helt avhengige av feedback for å bli bedre.

På spørsmålet ‘Hvor tilfreds var du med Årskonferansen «Kunsten å lede»? har 43% svart at de var tilfreds og 50% har svart at de var svært tilfredse. Det tolker jeg som en suksessfull konferanse.

Be the Change You Want

Over 1000 frivillige var samlet til årets faglige møde for Nordamerika, denne gangen i Orlando. Jeg var så heldig å delta, fordi jeg var i Orlando allikevel pga min PMI Master Class - men den historie forteller jeg en anden gang!