Om oss

The Project Management Institute (PMI)

Project Management Institute (PMI) ble etablert i 1969 og er i dag verdens ledende medlemsorganisasjon for prosjektledelse, med flere enn 500 000 medlemmer i 185 land. Organisasjonens verdensomspennende praksis er støttet av globalt anerkjente standarder og sertifiseringer, omfattende forskningsprogram og profesjonelle utviklingsmuligheter. En PMI-sertifisering beviser at du har en profesjonell holdning til prosjektfaget og at du oppfyller et minimumskrav til både praktisk erfaring og faglig kompetanse.

PMI Norway Chapter er den norske lokalavdelingen tilknyttet PMI

PMI er representert over hele verden i form av lokalavdelinger. Høsten 2000 ble PMI Norway Chapter etablert. Styret består av representanter fra norsk næringsliv og forvaltning.

Lokale "Branches" (nettverk) (se meny på venstre side) finnes i enkelte av medlemmenes geografiske områder og arrangerer lokale aktiviteter som både medlemmer og ikke-medlemmer kan delta på. Alt arbeid i foreningen er ulønnet og på frivillig basis. På samme måte som PMI, har PMI Norway Chapter som mål å spre kunnskap om prosjektledelse, fremme anseelsen til prosjektledelse som profesjon, samt å bidra til nettverksbygging for å dele erfaringer mellom mennesker som arbeider med prosjekter.

Gjennom medlemskap i PMI Norway Chapter holder du deg oppdatert på nyheter, trender og muligheter innenfor prosjektledelse, du kan delta på faglige og nettverksbyggende arrangementer, samt bidra til å heve kunnskapen om prosjektledelse gjennom faglige aktiviteter. 

Organisasjonsnr: 882 154 882 MVA