PMI Norway Chapter

Kan vi få til mer og raskere verdi av digitalisering?

Kan vi få til mer og raskere verdi av digitalisering?

Kan vi få til mer og raskere verdi av digitalisering?

Digitalisering er på alles lepper og det utvikles mange spennende teknologier: digitale tvillinger, droner, tilstandsovervåkning og maskinlæring. Både i privatlivet og i offentlige tjenester har vi kommet langt, og det er vanskelig å delta uten en smarttelefon eller datamaskin.

Presentasjon og opptak fra webinaret.  

I industrien er mye av det vi gjør basert på formelle prosesser og innøvde praksiser, og disse må endres for å utnytte mulighetene. Skal vi oppnå effekter for bedriften, må alle som er i målgruppen, begynne å jobbe på de nye måtene som teknologien gjør mulig. Det viser seg ofte å være vanskelig, og en undersøkelse fra McKinsey viser at under 30% av digitaliseringsprosjekter lykkes.  

Skal vi kunne forsvare investeringene i digitalisering, må vi bli flinkere til å gjennomføre digitalt basert endring, og oppnå resultater raskere og i større skala. 

Dr. Per Einar Weiseth leder tiltaket Driving digital change ved Digital Centre of Excellence i Equinor 

 

equinor 200x91

 

Praktisk informasjon

  • Webinar-verktøy: Zoom - lenken til webinaret blir kommunisert til de som har meldt seg på, rundt lunsjtider på selve webinardagen
  • Plasser: 100 - husk å melde deg av dersom du er forhindret fra å delta, noe du gjør ved å bruke lenken i påmeldingsbekreftelsen, eller ved å kontakte info@pmi-no.org 
  • Språk: Norsk

Event Properties

Startdato og -tid 30-09-2020 18:00
Sluttdato og -tid 30-09-2020 19:00
Pris per person Gratis | Free
No. of Leadership PDUs 1
Sted Webinar
We are no longer accepting registration for this event