Nyheter

All I want for Christmas is YOU

Så er det atter den tid! Juletid tenker du? Ja – den også så klart. Vi skal fullføre en rekke oppgaver på jobb, slik at vi kan kose oss med familie og venner, spise alt for mye, hedre gamle tradisjoner og kanskje skape nye. Jeg er fortsatt en barnslig sjel så ja - ingen tvil, jeg gleder meg veldig! I dag har vi tent det tredje kalenderlyset, så nå nærmer det seg!

Men hva annet er det atter tid for? Jo, det er tid for enda en årlig tradisjon, nemlig å finne kandidater til styrevalget for PMI Norway Chapter! Jeg gleder meg til å se hvem som har lyst til å jobbe som frivillig for vårt Chapter i 2016. Det blir spennene å se  hvem som vil bruke julen til å finne sin indre ‘volunteer’ og melde sin interesse til vår valgkomite.

Som medlem av styret har du stor påvirkningskraft, du får engasjerte styrekolleger i Norge og du får adgang til den globale PMI-verden med tusenvis av likesinnede prosjektledere, som gjerne bruker tid på frivillig arbeid.

Siden invitasjonen fra Valgkomiteen nettopp er publisert, kan jeg med rette sitere ‘Love actually’, min yndlingsjulefilm, og fra hjertet si: All I want for Christmas is you!

Jeg ønsker alle medlemmer en riktig gledelig jul.

Merete Munch Lange
President i PMI Norway Chapter

TILBAKE TIL LISTE

0 Comments

    Leave a Comment