Nyheter

Kunsten å fokusere...

Årskonferansen er gjennomført og resultatene fra spørreundersøkelsen tikker inn. Tak til dere som har svart, vi er helt avhengige av feedback for å bli bedre.

På spørsmålet ‘Hvor tilfreds var du med Årskonferansen «Kunsten å lede»? har 43% svart at de var tilfreds og 50% har svart at de var svært tilfredse. Det tolker jeg som en suksessfull konferanse.

Med et så flott resultat, hvordan er det da mulig å la den 1,1% som er lite tilfreds ta så mye av min oppmerksomhet? Hvordan er det mulig å tenke det var lidt flaks, når folk har rost oss og at det var min skyld når noen har kaldt konferansen spill av penge? Hvorfor fokuserer vi ofte på det negative?

Det er faktisk et kjent fenomen og jeg fant en interessant oversikt, da jeg prøvde meg på Google https://uit.no/Content/302317/Negative%20tankem%C3%B8nstre.pdf .  Jeg prøver hver dag å fokusere på de ting der binger meg fremover, ikke de ting der drar meg ned. Der er nok arenaer å øve i!

Vi har akkurat hatt valg i PMI Norway Chapter. Noen har skiftet roller, noen har forlatt oss og nye er kommet til. Jeg vil nå fokusere på at vi blir et team og at vi blir det team som kan følge opp suksessen fra 8. mars og virkelig skape verdi for våre medlemmer.

Når det er sagt, så vil jeg ikke slutte å be om feedback – jeg vil nemlig: listen with the intent to be influenced…

Snakk til meg :-)

Merete Munch Lange
President i PMI Norway Chapter

TILBAKE TIL LISTE

0 Comments

    Leave a Comment