Nyheter

God romjul - godt nyttår!

Jeg har alltid luret på, hva «romjul» egentlig står for? Jeg valgte å ty til wikipedia, som bruker både romhelg, romjul og mellomjul. Ordet romhelg kommer fra det norrønerúmheilagr som betyr «som ikke trenger å holdes strengt hellig».  Jeg er ikke tilhenger av å pushe mitt team rett før jul og risikere at de er helt utkjørte på juleaften, så ikke-kritiske aktiviteter utsettes til etter jul. Siden romjulen ikke må holdes hellig, pleier jeg å bruke noe av romjulen til å planlegge og være helt klar når vi starter opp igjen etter nyttår. Mitt mål er å gi prosjektet en god og balansert start på året.

Mens 2016 ringer ut har PMI Norway Chapter travelt med å forberede årskonferansen 25. september 2017. Det krever tid å planlegge et stort arrangement og heldigvis har vi flere frivillige som er med på å dra lasset. Innen lenge vil vi annonsere Call for Papers til PMI miljøet i inn– og utland. Da er det bare å hive seg rundt og sende inn det foredrag som DU har lyst til å holde. Alle detaljer om hvordan og hvorledes vil bli annonsert i starten av 2017.

Mens kransekaker og sirupsnipper synker i maven og setter seg steder de ikke skal, så vil jeg ønske alle våre medlemmer, partnere og venner av PMI Norway Chapter en fortsatt god romjul og riktig godt nyttår.

/Merete
President, PMI Norway Chapter

TILBAKE TIL LISTE

0 Comments

    Leave a Comment