Nyheter

Takk for i år

Så var vi der igjen – nyttårsaften står for døren og det er tid å tenke litt tilbake på året som gikk.

Norway Chapters største arrangement i 2017 var årskonferanse i september. Denne gangen foregikk hele konferansen på engelsk, med mange sponsorer, utstillere, call for papers, utdeling av pris til årets prosjektleder og gallamiddag.

Det lå godt over 1000 timers frivillig arbeid i å planlegge og gjennomføre konferansen, som hadde 130 deltakere og fikk god feedback.  

Det er viktig å huske på, at det brukes mange timer på frivillig arbeid hver uke i hele Norway Chapter – både via PMIpubs i våre Branches, på å rådgi våre medlemmer og på å samarbeide med våre PMI søster Chapters i resten av verden.

Jeg er så heldig å være leder for en gjeng engasjerte mennesker, som bruker sin fritid på å legge til rette for at Norway Chapter kan bli en god og spennende arena for alle med tilknytning til prosjektfaget. Du trenger ikke være medlem i PMI eller være sertifisert for å bli frivillig hos oss – du trenger bare en genuin interesse i å bidra til å styrke prosjektfaget.

I år har vi innledet samarbeid med både BI og ProsjektNorge, og forhåpentlig er det bare starten på å utvide vårt nettverk til glede for alle medlemmer og andre tilknyttet Norway Chapter.

Jeg går inn i mitt siste år som president, fordi jeg mener tiden er inne til at nye krefter tar over.  Mitt nyttårsønske for 2018 er derfor at våre medlemmer ønsker å involvere seg og bidra til at Norway Chapter kan leve opp til å være den foretrukne prosjektarena i Norge. Det er viktig for meg at jeg overleverer et Chapter hvor alt ligger til rette for å kunne utnytte det fulle potensiale. Jeg håper vi sammen kan tiltrekke oss alle de dyktige og inspirerende prosjektfolk som ennå ikke er blitt kjent med Norway Chapter.

Riktig godt og inspirerende nyttår!

Varme hilsner/
Merete
President, PMI Norway Chapter

TILBAKE TIL LISTE

0 Comments