Nyheter

Valgets kvaler

Siden sist har jeg filosofert lidt over valg og det å velge. Ta disse måneder med masser av skisport på tv-en. Skal man velge et gratis webinar fra PMI eller vil man følge med på enda en norsk triumf i løypene? Hva gir flest PDU’er?

Skal man bruke tid på frivillig arbeide? Og hvis ja, hvor skal man velge at bruke energien? I barnehagestyret eller i PMI Norway Chapter? Hva er motivasjonen?

Min motivasjon for at bruke fritiden på Norway Chapter er selvfølgelig muligheten for å prege projektmiljøet i Norge, men det er i høy grad også for å øve meg. Jeg øver meg på å se, lytte og å velge riktig. Jeg øver mig i at gi plass og at tro på at team fremfor individ vil berike et resultatet.

Jeg er utrolig glad for, at mange velger å ville være frivillig i vårt Chapter! Siden i høst har valgkomiteer brukt mange timer på å interviewe folk både til Chapter Styret og Nettverkene og nå er valget truffet. Valgkomiteens innstilling vil blive presentert på årsmøtet 25. mars og jeg gleder mig til å treffe mine nye kolleger.

Neste år er der atter valg med mange ledige roller – velger du at være med?

TILBAKE TIL LISTE

0 Comments