Nyheter

Sommerferie

Min sommerferie var flere ugers roadtrip i USA. Det bød på virkelig mange muligheter! Da vi planla prosjektet kunne vi ha brukt klassiske elementer fra prosjektverdenen, f.eks behov-og kravspesfikasjon: hva vil vi egentlig oppnå med turen og hvilke krav har vi for å få det oppfyldt? Hvis vi ønsker å oppleve det ekte Texas - hvor mange rodeos krever det at vi besøker? Hvor mange forskjellige slags TexMex mat må vi smake? Og siden vi var flere som reiste sammen var et andet viktigt element "expectation management": Skal vi sove lenge om morgenen? Skal vi se flere museer i samme by? Er det nok å ri på hest en gang? ;-)

Jeg tænker, at vi planla turen helt tradisjonelt - kjøre fra A til B for å se xxx. Men siden vi ble klokere hele tiden og oppdaget nye ting, så gjennomførte vi nok turen agilt. Listen av ønsker var lang, og når nye behov og ønsker dukket opp, så måtte vi ta ut ting og omprioritere. Ferieresultatet ble noe andet end planlagt, men vi fik til slutt nøyaktig den ferie vi ønsket!

Håper dere alle også nyter sommeren og de prosjekter dere har på gang.

Jeg gleder meg til at se så mange som mulig, når vi feirer Norway Chapter's 15-årsjubileum i alle nettverk frem til jul. Kanskje vi kan diskutere ferieminner?

Fortsatt god sommer! 

 

 

TILBAKE TIL LISTE

0 Comments

    Leave a Comment