Nyheter

Be the change you want

Over 1000 frivillige var samlet til årets faglige møde for Nordamerika, denne gangen i Orlando. Jeg var så heldig å delta, fordi jeg var i Orlando allikevel pga min PMI Master Class - men den historie forteller jeg en anden gang!

Vi har tilsvarende event i EMEA - i år var det i London og neste år blir det i Barcelona. Her møtes frivillige til faglig læring å inspirasjon, erfaringsutveksling og for å møte mennesker med samme interesse for prosjektledelse.

PMI konferanser er også spendende, men på LIM mødes bare folk, som har en rolle i et Chapter. Det vil si, jeg hadde muligheten til å snakke med andre styremedlemmer og utveklse erfaringer. Uanset land, har vi de samme spørsmål: hvordan sikrer vi, at våre medlemmer trives og ønsker å fortsette som medlemmer? Vi utvekslet erfaringer om, hva som må til for å rekruttere frivillige. Polske styremedlemmer inspirerte meg til å overveie en 'årets prosjekt' award. Masser av input, som jeg nu tar hjem i min tunge kuffert og som jeg gleder mig til å føre ut i livet sammen med mit dygtige styre.

PMI er så ufattlig mye mere end Norway Chapter, men det er et rigtig godt sted å starte hos oss. Hva enten du trenger råd, har prosjekthistorier du ønsker å dele eller har gode ideer til prosjektmiljøet - kom med dem: be the change you want!

 

TILBAKE TIL LISTE

2 Comments

 1. Jan-Håvar Hansen

  Oct. 12, 2015

  Dette ser jeg fram til å høre mer om :)

  Reply
 2. Hege

  Oct. 12, 2015

  Blir spennende å høre mer Merete!

  Reply

Leave a Comment