<< Back

Lill-Ann Diserud er månedens frivillig august 2019

Nyheter

Lill-Ann har vært aktiv i Oslo Branch i en årrekke, og representerer kontinuiteten i Oslo Branch.

 

Lill-Ann er siviløkonom og ansatt i selskapet Uniconsult AS, der hun også er partner og styremedlem. Lill-Ann har vært aktiv som frivillig i Oslo Branch-styret i to 2-årsperioder, og representerer kontinuiteten og ryggraden i Oslo Branch-styret.

Hun er en multikunstner og fikser alle publiseringer og IT-utfordringer for Oslo Branch, og hun påtar seg alle de praktiske oppgavene som påmeldinger og håndtering av presentasjoner i forbindelse med seminarer og pubs, samt for Oslo Project Symposium tidligere i år. Lill-Ann er alltid tilstede på alle Oslo Branch-arrangementene, og sørger for logistikk og servering. I tillegg har hun lagt til rette for at Oslo Branch-styret kan holde styremøter og workshops hos Uniconsult.

I tillegg er Lill-Ann svært sympatisk og har alltid godt humør, og er en ekte lagbygger, alle gode egenskaper for en senior prosjektleder.

LillAnnDiserud.jpg

Utnevnelsen som månedens frivillig hedres med omtale på våre nettsider og i sosiale medier. I tillegg vil det blant de som utnevnes i løpet av året, bli trukket ut en frivillig som mottar en middag for to personer til en verdi av kr 1 500.

Vil du vite mer om månedens frivillig?

Search

Categories

View the archives