PMI Norway Chapter

Medlemsfordeler

MEDLEMSFORDELER

Som medlem i PMI får du tilgang på erfaringer og store mengder kunnskap innen prosjektledelsesfaget, og vi tilbyr ulike arenaer for å komme i kontakt med likesinnende som brenner for prosjektlederfaget. I Norge tilbyr vi jevnlig PMI-arrangementer i Oslo, Bergen og Rogaland i regi av våre branches, samt popup-arrangementer i andre byer. Enkelte arrangementer retter seg spesielt mot Young Professionals. Vi arrangerer også ulike aktiviteter i samarbeid med våre bedriftspartnere og PMI-sertifiserte kursleverandører.

 

Fordeler som medlem i PMI Norway Chapter:

 

 

pmi sym comm aqua rgb

 

      

 

Vær en del av et prosjektledernettverk i Norge

Mange prosjektledere har ikke et relevant nettverk på arbeidsplassen sin, og vil dra stor nytte av å delta i et prosjektlederfellesskap i Norge. PMI Norway Chapter jobber på tvers av bransjer, og vi ønsker alle med interesse for faget velkomne som medlemmer.

 

pmi sym grwt viol rgb

 

 

 

Delta på engasjerende seminarer - som medlem har du fortrinnsrett

Vi organiserer seminarer med fokus på prosjektledelse flere steder i Norge. Så lenge vi har COVID-19-begrensninger organiseres seminarene hovedsakelig som webinarer. Medlemmene våre får invitasjon til seminarene et par dager før vi annonserer dem i sosiale medier. 

 

pmi sym dtrm aqua rgb

 

 

 

Spar penger med medlemsrabatt

Som PMI-medlem får du tilgang til seminarer gratis eller sterkt rabattert pris, og i PMI-bokhandelen får medlemmer 55% rabatt. PMBOK Guide (digital utgave) får du helt gratis.

 

pmi sym tmwk viol rgb

  

 

 

Frivilligmuligheter - gi tilbake til prosjektledermiljøet

Vi har store og små frivilligoppgaver, og dersom to kandidater ellers stiller likt, vil medlemskap i PMI telle positivt. For noen roller, f.eks. hovedstyreroller, er medlemskap i PMI et krav.

 

Meld deg inn i dag ved å gå til Become a Member

 

Audience iStock v2