PMI Norway Chapter

Medlemsfordeler

MEDLEMSFORDELER

Som medlem i PMI får du tilgang på erfaringer og store mengder kunnskap innen prosjektledelsesfaget, og vi tilbyr ulike arenaer for å komme i kontakt med likesinnende som brenner for prosjektlederfaget. Som medlem i PMI kan du også bli medlem i PMI Norway Chapter. I Norge tilbyr vi jevnlig PMI-arrangementer i Oslo, Bergen og Rogaland i regi av våre branches, samt popup-arrangementer i andre byer. Vi arrangerer også ulike aktiviteter i samarbeid med våre bedriftspartnere og R.E.P.-er (PMI-sertifiserte kursleverandører). Annethvert år arrangerer vi en heldagskonferanse med fokus på prosjekt og prosjektledelse rettet både mot PMI-medlemmer og andre med interesse for prosjektledelse.

Som medlem i PMI får du PMBOK Guide (digital utgave), nyhetsbrev og digitale magasiner om prosjektledelse. Du får også rabatter på PMIs omfattende katalog med alt fra den siste forskningen på prosjektledelse til mer populærvitenskapelige publikasjoner og kurs.

Vi tar mål av oss å holde deg oppdatert på internasjonale seminarer og utdanninger via websidene våre samt sosiale medier, slik at du kan fokusere på læring og utvikling.

Meld deg inn i dag ved å gå til Become a Member

 

Audience iStock v2