Bergen Branch - Kompleksiteten i digital transformasjon

March 14, 2018
5:45 PM - 8:15 PM

Knowit Consulting Bergen
Nøstegaten 58
Bergen,

OM FOREDRAGET - KOMPLEKSITETEN I DIGITAL TRANSFORMASJON 

En historie om TV 2 sin digitale transformasjonsreise, ”Greenfield Playout (GPO)”. Prosjektet er banebrytende innenfor mediebransjen med fokus på å skape en fremtidsrettet og fleksibel video- og publiseringsinfrastruktur. Prosjektet er et transformasjonsprosjekt for både organisasjon og teknologi, som bidrar til å gjøre TV 2 til et av de smarteste mediehusene i Europa. Gjennom de siste tre årene har prosjektet drevet frem en intern revolusjon rundt innholdsbearbeiding, som har hatt stor påvirkning på kompetanse, organisering, teknikk og arbeidsprosesser.

Utfordringene på denne reisen er globale og uavhengig av bransje. I dette foredraget ser vi tilbake på de utfordringene vi møtte, hva vi forstod og ikke forstod – og hvordan vi håndterte det. 

I etterkant av foredraget diskuterer vi litt rundt metodikk, og hva det kan gi oss i en kompleks prosjektgjennomføring. Deretter blir det omvisning i hovedkontrollen i TV 2 – der hvor TV-bildene styres.

AGENDA

  • 17:45-18:15 Enkel matservering og mingling
  • 18:15-19:00 Foredrag om Greenfield Playout
  • 19:00-19:15 Pause
  • 19:15-19:45 Spørsmål og diskusjon
  • 19:45-20:15: Omvisning i hovedkontrollen hos TV 2 på Nøstet

OM FOREDRAGSHOLDERNE

Hege Marie Kallestad har lang erfaring som leder i TV 2 i Bergen. Som ansvarlig for all håndtering og utspilling av innhold har hun ledet over 60 mennesker i linjeorganisasjonen samtidig som hun har vært ansvarlig for GPO sammen med Gøran.

Gøran Skeie Ellingsen er med-gründer i konsulentselskapet Miles, og har de siste årene vært involvert i styringen av store og komplekse IT-prosjekter i inn- og utland. 

Hege og Gøran har sammen styrt GPO siden juni 2015. Prosjektet har involvert et 50-talls mennesker – både TV 2-ansatte og innleide konsulenter.

PRAKTISK INFORMASJON

Møtet er gratis og åpen for alle interesserte. Foredraget holdes på norsk. Det blir servert enkel mat i forkant av arrangementet og det blir en kaffepause med hyggelig prat og mingling midtveis i arrangementet.

Møtested: Knowit Consulting, Nøstegaten 58, Bergen

For PMI medlemmer: Fagområde(r) og fordeling av antall PDUer innen PMIs Talent Triangle:

  • Strategic & Business Management: 1 PDU
  • Leadership: 1 PDU

PDUene registreres av den enkelte deltaker. Veiledning i hvordan dette gjøres, finner du under Tips & Info under Medlemsområde.

Dette arrangementet er sponset av Knowit Consulting.

Tickets

kr 0.00 Medlemmer av PMI

kr 0.00 Ikke medlem av PMI