Bergen Branch - Operasjon grønne regioner

April 25, 2018
5:45 PM - 8:00 PM

Knowit Consulting Bergen
Nøstegaten 58
Bergen,

OM FOREDRAGET - OPERASJON GRØNNE REGIONER

Helene Frihammer, leder for nettverket Klimapartnere, forteller her historien om hvordan en effektiv danseflate for aktører som ønsker å spille en fremoverlent rolle i det grønne skiftet ble etablert og om imponerende resultat som skapes gjennom samarbeid. 

Hun forteller videre om hvorfor det grønne skiftet er en hypertrend som griper inn de fleste prosjekter med stor kraft og hvorfor alle prosjektledere snarest bør søke kunnskap om dette feltet. Grønt fokus for byggebransjen, rådgiving, innkjøp og grønn- IT er på rask anmarsj og krav til kunnskap om dette vil bare øke i tiden fremover. Alle aktører må bidra til å redusere egen skyggeside, samtidig som det finnes et stort forretningspotensiale og mulighetsrom i omstilling!

Etter pausen får man to høyaktuelle innlegg, der kunnskap for prosjektledere innen dette feltet allerede gjør seg gjeldende: grønn digitalisering og fossilfri bygg-og anleggsvirksomhet.

AGENDA

  • 17:45-18:15 Enkel matservering og mingling
  • 18:15-19:00 Foredrag om Operasjon Grønne Regioner + Spørsmål og diskusjon
  • 19:00-19:15 Pause
  • 19:15-20:15 Grønn digitalisering. Fossilfri bygg- og anleggsvirksomhet + Spørsmål og diskusjon

OM FOREDRAGSHOLDEREN

Helene Frihammer har siden 2014 ledet nettverket Klimapartnere Hordaland hos Klimastiftelsen. Hun har drøyt 12 års erfaring som rådgivende konsulent fra det private marked, i endringshåndtering, prosjektledelse, digitalisering og strategi innen bl.a. bank, finans, olje, gass og reiseliv. Helene har tre mastergrader; «Master in IT» fra Bond University - Australia, «Master in International Business and Management» fra EAE Barcelona/ Esce Paris og «Master in International Development» med fokus på strategisk samfunnsansvar og bærekraft fra Bath University.

PRAKTISK INFORMASJON

Møtet er gratis og åpen for alle interesserte. Foredraget holdes på norsk. Det blir servert enkel mat i forkant av arrangementet og det blir en kaffepause med hyggelig prat og mingling midtveis i arrangementet.

Møtested: Knowit Consulting, Nøstegaten 58, Bergen

For PMI medlemmer: Fagområde(r) og fordeling av antall PDUer innen PMIs Talent Triangle:

  • Strategic & Business Management: 1 PDU
  • Leadership: 1 PDU


PDUene registreres av den enkelte deltaker. Veiledning i hvordan dette gjøres, finner du under Tips & Info under Medlemsområde.

Dette arrangementet er sponset av Knowit Consulting.

Tickets

kr 0.00 Medlem

kr 0.00 Ikke-medlem