Trondheim - PMI og ProsjektNorge arrangerer temakveld: Prosjekters gevinstrealisering

March 07, 2018
6:00 PM - 8:30 PM

Sintef Auditorium VG11 - Valgrinda (bunnen av Bygg 1 på Sintef teknologi og samfunn)
S.P. Andersens vei 5
Trondheim,

Velkommen til temakveld i Trondheim 7. mars!

PMI Norway Chapter i samarbeid med ProsjektNorge inviterer til temakveld.

 

Jan Frode Saasen er senior forretningsrådgiver ved Sopra Steria sin rådgivningsavdeling i Trondheim. Han er Siv.Ing fra Industriell Matematikk fra NTNU og sertifisert PMP med over 20 års erfaring innen prosjektledelse. De siste 2 årene har han ledet sammenslåingen IKT Trøndelag.

Jan Frode Saasen vil gi en introduksjon til prosessen og omfanget fram til sammenslåingen, hvilke utfordringer en hadde, og hvordan en tilnærmet seg disse. Presentasjonen vil bli avsluttet med foreløpige læringspunkter og eventuelle spørsmål og kommentarer.

 

 

 Roger Klev

 

Roger Klev, ph.d., er siv.ing. og dr.ing. fra Industriell økonomi ved NTNU og jobber i dag med lederutvikling og organisasjonsutvikling i firmaet Praxes AS. Han har vært forskningssjef i SINTEF og førsteamanuensis ved NTNU, og har i de senere årene jobbet i Reinertsen med ansvar for ledelse og forretningsutvikling. Roger har mottatt to undervisningspriser, han har utviklet, ledet og levert profilerte etter- og videreutdanningstilbud, og han har vært sterkt involvert i gjennomføring av to store, industrielt rettete doktorgradsprogram. Gjennom 25 år har Roger bistått et bredt spekter av norske virksomheter i deres lederutvikling og organisasjonsutvikling, blant annet Norsk Hydro, Reinertsen, BackeGruppen, BN Bank, Marintek, Skanska og Kongsberg Gruppen. (Kilde: NTNU.no) 

Roger vil presentere "Forretningsforståelse og organisasjonsutvikling i prosjekter".

 

Følg arrangementet i Facebook-gruppen vår også. 

Praktisk Informasjon

  • Møtet er gratis og åpent for alle interesserte.
  • Påmelding er viktig slik at vi ser hvor mange som har tenkt å delta.
  • Forelesningen foregår på norsk.
  • Det blir servert mat i forkant av arrangementet.
  • For PMI-medlemmer: PDU-er registreres av den enkelte deltaker. Veiledning i hvordan dette gjøres, finner du under Tips & Info under Medlemsområde på PMI Norway Chapters hjemmeside.
  • Fagområde(r) og fordeling av antall PDUer innen PMIs Talent Triangle: Leadership: 2 PDU-er

 

 

Tickets

kr 0.00 PMI-medlemmer

kr 0.00 Deltakere som ikke er medlemmer av PMI