Oslo Branch - Kontraktstrategi og kultur som suksesskriterier i offentlige endringsprosjekter

March 20, 2019
4:30 PM - 8:00 PM

Metier OEC
Hovfaret 10, Skøyen
Oslo ,

Velkommen til PMI PUB med program i samarbeid med Metier OEC

Kontraktstrategi og kultur som suksesskriterier i offentlige endringsprosjekter

Metier OEC stiller med fire spennende foredrag fra deres egen prosjektportefølje. Hele programmet finner dere her i egen nettside: http://info.metieroec.no/pmipub20mars

Vi ønsker medlemmer av PMI og prosjektnettverkene hjertelig velkommen til dette helt spesielle seminaret. Vi vil få høre om offentlige komplekse prosjekter som Metier OEC jobber med, og der kontraktsstrategi og kultur spiller en vesentlig rolle i en vellykket gjennomføring. Presentasjonene er delvis på engelsk.

Møtet er gratis. Det er begrenset med plasser, så meld deg på snarest! 

NB!: Vær oppmerksom på at det er en no show avgift for PMI-påmeldte. Påmeldte som uteblir uten å melde fra senest kl 12.00 dagen i forveien, blir fakturert kr 250,-. Vi ber deg om å melde fra til denne epostadressen dersom du må melde forfall: oslo.pub@pmi-no.org.

 

Sted: Metier OEC, Hovfaret 10,  Skøyen Oslo. (Tog til Skøyen + 5 minutters gange, alternativt trikk nr. 13.) Henvendelse i resepsjonen.

Servering: Det blir servering fra 16.30.

Påmelding: Via PMI Norway Chapter sin hjemmeside www.pmi-no.org

PDU: 3 PDU: 2 for strategi og 1 for ledelse. PDU-kode: OSL20190320

Fagområde(r) og fordeling av antall PDUer innen PMIs Talent Triangle: Strategic & Business Management / Technical / Leadership. PDUene registreres av den enkelte deltaker. Den mest oppdaterte veiledningen i hvordan dette gjøres, finner man på www.pmi.org ved å logge seg inn og gå inn på myPMI.

 

Tips gjerne en kollega om dette arrangementet!

Vi gjør oppmerksom på at det gjøres opptak og tas bilder på noen av våre arrangementer. Nærbilder av deltakere skal kun tas etter avtale på forhånd.