<< Back to Calendar

Alt om PDUer

Ways of Working

Synes du det er vanskelig å rapportere PDUer? Er du i tvil om hva du kan rapportere PDUer for, slik at du holder sertifiseringen din aktiv? I dette webinaret forklarer Fagdirektør i PMI Norway Chapter, Benjamin Rixondeg alt du trenger å vite for å registrere PDUer. Det vil også være mulig å stille spørsmål underveis. Webinaret kvalifiserer til en halv PDU under Technical-kategorien. 

 

ClaimPDUs-categories.png

Om foredragsholderen

BenjaminNoelRixon.png

Benjamin er fagdirektør i PMI Norway Chapter, i slutten av trettiårene og har jobbet i over 4 år som Prosjektdirektør i Sector Alarm-konsernet. Han har tidligere erfaring som konsulent i Capgemini og prosjektleder i DNB.  

Benjamin ønsker å bidra til å senke terskelen for prosjektledere til å ta del av PMI-felleskapet, gjennom å strukturere og forenkle informasjon knyttet til kurs og sertifiseringer. Han ønsker også å bidra til at prosjektlederfaget utvikles sammen med digitaliseringen og den generelle samfunnsutviklingen. I tillegg vil han gi medlemmer (og andre) mulighet til å delta i kontinuerlig læring og utvikling, og til holde seg oppdatert. 

Benjamin Rixon

Certified Change Management Professional (CCMP), Project Management Professional (PMP)® og PRINCE2 Practitioner. 

 

It is no longer possible to register for this event

It is no longer possible to register for this event

Information

Type of category: Webinar

Type of activity: Technical

Date: 20 April 2022

Hour: 18:00 to 19:00

Registration close date: 20 April 2022 at 18:00

# of PDUs: 0.5

Price

Members: Free

Non members and Guests: Free

Students: Free

Location

Virtual (MS Teams)