Medlemsfordeler

Som medlem i PMI får du tilgang på erfaringer og store mengder kunnskap innen prosjektlederfaget, og vi tilbyr ulike arenaer der du kan komme i kontakt med likesinnende som brenner for faget. I Norge tilbyr vi jevnlig fagkvelder i form av webinarer og popup-arrangementer i ulike byer. Enkelte arrangementer retter seg spesielt mot Young Professionals. Vi arrangerer også ulike aktiviteter i samarbeid med våre bedriftspartnere og PMI-sertifiserte kursleverandører.

 

Fordeler som medlem i PMI Norway Chapter:

 

pmi_sym_comm_aqua_rgb.png

Vær en del av et prosjektledernettverk i Norge

Mange prosjektledere har ikke et relevant nettverk på arbeidsplassen sin, og vil dra stor nytte av å delta i et prosjektlederfellesskap i Norge. PMI Norway Chapter jobber på tvers av bransjer, og vi ønsker alle med interesse for faget velkomne som medlemmer.

pmi_sym_grwt_tang_rgb.png

Delta på engasjerende seminarer - som medlem har du fortrinnsrett

Vi organiserer seminarer med fokus på prosjektledelse flere steder i Norge. Medlemmene våre får invitasjon til seminarene et par dager før vi annonserer dem i sosiale medier. 

pmi_sym_dtrm_aqua_rgb.png

Spar penger med medlemsrabatt

Som PMI-medlem får du tilgang til seminarer gratis eller sterkt rabattert pris, og i PMI-bokhandelen får medlemmer 55% rabatt. PMBOK Guide (digital utgave) får du helt gratis.

pmi_sym_tmwk_viol_rgb.png

Frivilligmuligheter - gi tilbake til prosjektledermiljøet

Vi har store og små frivilligoppgaver, og dersom to kandidater ellers stiller likt, vil medlemskap i PMI telle positivt. For noen roller, f.eks. hovedstyreroller, er medlemskap i PMI et krav.

 

Meld deg inn i dag ved å gå til Become a Member