Om oss

THE PROJECT MANAGEMENT INSTITUTE (PMI)

Project Management Institute (PMI) ble etablert i 1969 og er i dag verdens ledende medlemsorganisasjon for prosjektledelse, med flere enn 600 000 medlemmer i 185 land. Den verdensomspennende praksisen understøttes av anerkjente globale standarder og åtte ulike sertifiseringer, omfattende forskningsprogram og profesjonelle utviklingsmuligheter. En PMI-sertifisering er et bevis på at du har en profesjonell holdning til prosjektfaget og at du oppfyller et minimumskrav til både praktisk erfaring og faglig kompetanse.

I PMI har vi fokus på fem områder:

  • Påvirking gjennom prosjektledelse - positiv innflytelse på resultater og samfunnet generelt
  • Profesjonalitet - ansvarlighet og etisk adferd
  • Frivillighet - tett samarbeid mellom frivillige og PMI-ansatte
  • Fellesskap - medlemmer i det globale prosjektlederfellesskapet samarbeider om å fremme prosjektlederfaget
  • Engasjement - involvering i form av ulike synspunkter og erfaringer gir oss verktøy til å håndtere vekst og endring

 

"Profesjonelle prosjektledere er PMI"

"Fremtidens prosjektledere er PMI Young Professionals" 

 

PMI NORWAY CHAPTER ER DEN NORSKE LOKALAVDELINGEN TILKNYTTET PMI

PMI er representert over hele verden i form av lokalavdelinger ("chapters"). Høsten 2000 ble PMI Norway Chapter etablert. Styret består av representanter fra norsk næringsliv og forvaltning.

Vi har medlemmer i hele Norge, med hovedvekt av medlemmer i Oslo-området, etterfulgt av Vestland og Rogaland. I tillegg har vi en egen Young Professionals-gruppe. Vi arrangerer aktiviteter som både medlemmer og ikke-medlemmer kan delta på, med hovedfokus på medlemmene våre. Alt arbeid i foreningen er ulønnet og på frivillig basis. På samme måte som PMI, har PMI Norway Chapter som mål å spre kunnskap om prosjektledelse, fremme anseelsen til prosjektledelse som profesjon, samt å bidra til nettverksbygging for å dele erfaringer mellom mennesker som arbeider med prosjekter.

Som medlem i PMI og PMI Norway Chapter holder du deg oppdatert på nyheter, trender og muligheter innenfor prosjektledelse, du kan delta på fagkvelder, bygge nettverk, samt bidra til å heve kunnskapen om prosjektledelse gjennom faglige aktiviteter. 

Organisasjonsnr: 882 154 882 MVA

 

PMINC-Adapt-or-Die-volunteers-2017.jpg